Lentekriebels

Sinds afgelopen zaterdag 20 maart is de lente officieel begonnen. Wij van Hartig.nl houden van de lente en willen jullie graag vertellen waarom. Daarom hebben wij speciaal voor jullie 10 redenen waarom wij van de lente houden, om jullie zo in de vrolijke lente stemming te krijgen.

1. Het wordt warmer

Een van de meest voor de hand liggende redenen is natuurlijk het heerlijke weer wat de lente met zich meebrengt. Wij houden ervan om met een lekker zonnetje onze producten bij jullie langs te brengen. Kom maar op met die vitamine D!

2. Langer licht

In de winter is het erg vroeg donker, geen probleem maar wel wat minder vrolijk. Vanaf 28 maart gaat de zomertijd weer in wat betekent dat het een uur langer licht blijft! Dit vinden wij geweldig omdat we zo langer van de zon kunnen genieten.

3. Groen, veel meer groen!

In de lente begint de transformatie van kale bomen en dorre plantjes naar mooie kleurrijke bomen en bloemen. Dit zorgt voor een vrolijke sfeer bij Hartig.nl, welke wij vervolgens mee nemen richting jou wanneer we onze lunch bezorgen!

4. Lekker buiten eten

Voorlopig zit binnen eten bij Hartig.nl er helaas nog niet in… Echter zijn wij wel open voor afhaalservice. Door het lekkere weer is het een ideaal moment om een lunch of snack bij Hartig.nl te bestellen en deze in de frisse buitenlucht op te eten!

5. Ijs

Ja we weten het, misschien is het hier nog iets te vroeg voor… Maar met een beetje geluk zit het weer mee en kunnen we in de lente toch al even genieten van een lekker ijsje in de zon!

6. Zonder winterjas naar buiten

Geen idee hoe het met jullie zit, maar wij zijn die winterjas wel zat! In de lente wordt het een stuk warmer en daardoor kunnen we afscheid nemen van onze winterjas. Klopt, zonder jas naar buiten zal waarschijnlijk nog wel net iets te fris zijn… Tijd voor de lente jas dus!

7. Nieuwe kleding

We hadden het net al over het opruimen van de winterjas. Echter kunnen we hopelijk ook snel afscheid doen van onze hoodies en truien! Natuurlijk houden wij ook van heerlijke warme truien, maar na ze een aantal maanden te hebben gedragen kunnen we niet wachten tot we onze t-shirts weer uit de kast kunnen trekken!

8. Eitjes

De lente brengt ook Pasen met zich mee en dus eieren! Onze favorieten zijn toch wel de overheerlijke paaseitjes. Melk, puur of wit – praliné, salted caramel of mokka we kunnen het allemaal niet laten liggen! Ze zijn dan ook niet te missen in onze Paasboxen 😉

9. Wakker worden!

Deze is met name voor de vroege vogels onder ons die al maanden in het donker wakker worden. Is het dan niet heerlijk om wakker te worden terwijl het zonlicht in je kamer schijnt? Buiten hoor je de vogels fluiten en zo kan je heel ‘zen’ wakker worden. Wij kunnen er in ieder geval niet op wachten!

10. Broodje van de week!

Ja, jullie zien het goed: het broodje van de week komt terug! Wij van Hartig.nl hebben besloten om deze lente ons heerlijke broodje van de week weer te verwelkomen. Wanneer? Dat blijft nog een verrassing… Houd onze socials dus goed in de gaten!

Hopelijk hebben we jullie wat lentekriebels kunnen bezorgen met deze typische Hartig.nl lente blog en kunnen we er met z’n allen een mooie lente van maken!