ONS ASSORTIMENT

Broodjes, salades, ontbijt, zoet, dranken en specials

We hebben een basisassortiment en vullen deze aan met seizoensproducten, maand- en weekspecials. Per locatie kunnen de producten en de prijzen verschillen. Loop dus gerust binnen bij een van de locaties, neem telefonisch contact op of stuur een mailtje. De contactgegevens vind je onderstaand.

Vers belegde broodjes

Alle broodjes worden vers belegd, conform je wensen. Kies het soort brood, beleg en de toppings die je erop wilt hebben. We hebben diverse soorten kaaswaren en vleeswaren. Ook overheerlijke zelfgemaakte broodsalades, zoals tonijn- en eiersalade. De toppings zijn €0,30 per stuk en variëren van diverse rauwkost tot pesto, zongedroogde tomaten en pijnboompitten om er maar een paar te noemen. Elke week hebben we ook een broodje van de week.

Warme broodjes

Ook voor de gasten die een lekker warm broodje willen, hebben we voldoende aanbod. Daarnaast hebben we enkele hartige specials die per locatie verschillen.

Salades

Geen zin in brood? Kies dan voor een lekkere en gezonde salade. Stel uw eigen salade samen aan de hand van de toppings die we hebben. Ook is het mogelijk om een sneetje brood of een schepje broodsalade erbij te doen, voor een kleine meerprijs van €0,30 en €0,75. De dressing krijg je er gratis bij.

Zoet

Op zoek naar iets lekkers voor bij de koffie, voor een verjaardag of zomaar? Hartig staat bekend om heerlijke pastries. Deze maken we allemaal zelf. Onze brownies zijn heel geliefd in de wijde omgeving. Elke dag hebben we ook zelfgemaakte en versgebakken koeken.

Koffie

  • Café crême  €2,10
  • Grote café crême  €2,85
  • Espresso €2,10
  • Dubbele espresso €2,85
  • Espresso macchiato €2,30
  • Cappuccino €2,60
  • Grote cappuccino €3,35
  • Latte macchiato €2,85
  • Koffie verkeerd €2,85

Thee

Wij serveren losse thee van het merk Teastreet in de smaken: rooibos, earl grey en groen thee.

Sappen, smoothies en zuiveldranken

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan sappen, smoothies en zuiveldranken.

Ontbijt & lunch

Voor een lekker en gezond ontbijtje kun je ook bij ons terecht. Yoghurt of warme havermout met diverse toppings. Deze producten zijn uiteraard ook tijdens de lunch verkrijgbaar.

Hartig maakt een eigen granolamix van diverse noten en zaden, honing en cranberries. Heerlijk voor door de yoghurt of havermout, maar ook als tussendoortje.

Traktatieservice

Trakteren op werk voor een verjaardag, promotie of andere speciale gelegenheid? Geen zorgen, wij regelen het! Hartig heeft een traktatieservice, een handig doosje met daarin stukjes zoet, die afhankelijk van de wensen en het beschikbare assortiment wordt samengesteld. Voor een groep tot 25 personen kan de bestelling op dezelfde dag geplaatst worden, zijn het meer personen dan graag de bestelling minimaal 24 uur van tevoren plaatsen.

Catering

Voor bijeenkomsten kunnen wij je uiteraard ook van dienst zijn, zowel zakelijk als privé. Een ontbijtsessie, een familiefeestje, een lunchmeeting of een borrel aan het einde van de dag? Ook voor deze zaken kan je bij ons terecht. We hebben diverse arrangementen inclusief belegde broodjes, vers handfruit en dranken voor een vaste prijs per persoon. We leveren maatwerk en vertalen je wensen en behoeften naar het gewenste assortiment.

Hapjes

Wij bieden diverse gezonde en eigengemaakte hapjes. Deze zijn verkrijgbaar vanaf € 1,50 per hapje per persoon. Bestellingen graag minimaal 48 uur van te voren plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor de exacte invulling kan je telefonisch contact met ons opnemen.

Bezorgen

Bezorgen kan vanaf een bestelling van minimaal € 15,- en bedraagt €1,50. Bestellingen tot 15 personen kan op dezelfde dag uiterlijk tot 10:00 uur in de ochtend worden gedaan. Voor bestellingen groter dan 15 personen hanteren wij een minimum besteltijd van 24 uur van tevoren.

Loop gerust bij ons binnen, je bent van Hartig welkom!

Bestelling plaatsen? Meer info?

Bel met 033 – 467 37 10 of mail naar Amersfoort@hartig.nl.