Wij van Hartig.nl mogen met trots aankondigen dat we na de lancering van BesteBrownies.nl nu ook een nieuwe locatie hebben geopend voor het bestellen van je bedrijfslunch in Amsterdam Centrum!

Wij van Hartig.nl blijven ons uitbreiden, ditmaal is Amsterdam Centrum aan de beurt. Vanaf deze week is het officieel mogelijk om je bedrijfslunch te bestellen in Amsterdam Centrum en omgeving! Een nog groter deel van Nederland kan nu meegenieten van de meest ambachtelijke lunches van Nederland.

Ondanks de omstandigheden rondom het covid-19 virus hebben we de opening doorgezet. We vinden het namelijk belangrijk dat het hele land zo snel mogelijk kan meegenieten van onze ambachtelijkheid! De opening van Hartig.nl in Amsterdam Centrum is een moment waar we hard naar toe hebben gewerkt. De toevoeging van deze nieuwe locatie zal ook zeker niet de laatste zijn.

Met de opening van Hartig.nl in Amsterdam Centrum bieden wij bedrijven in de regio een bedrijfslunch op maat. Bevindt jouw bedrijf zich in de omgeving van Amsterdam Centrum of in een van de steden van onze vele andere andere Hartig.nl filialen en ben je op zoek naar een bedrijfslunch op maat? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan snel onze webshop of neem contact met ons op voor een lunchoplossing op maat!