Hartig ‘Broodgewoon Lekker’

Wij bezorgen op werkdagen tussen 08:00 en 14:00 uur (vanaf €19,- per adres)
Klik hier voor meer bezorginformatie, voorwaarden, overige vragen en contact.

Bezorgen buiten Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en Zwolle- of andere vragen? Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

Lunchboxen per persoon

Bestel uw rijkelijk gevulde Lunch in a Box met onder andere; een luxe belegde plak brood van Bakkerij Vroeg, yoghurt met granola van Zuivelboerderij De Ruurhoeve, vruchtensap van Schulp en een huisgemaakte zoetigheid. Voor ieder wat wils!

Lunchboxen per persoon met dieetwensen

Go vega, vegan, gluten- of lactose vrij! Onze lunchboxen kunnen compleet naar uw dieet en/of allergenen wensen worden aangepast. Naast de speciale boxen naar uw dieetwens, kunt u bij ons ook kiezen voor een heerlijk gezonde (wekelijks wisselende) salade box!

Personeelslunch

Heeft u zin in een lekkere lunch vol met ambachtelijke versproducten en verfijnde ingrediënten maar lukt het even niet meer om boodschappen te doen,  of heeft u er simpelweg even geen zin in? Wij bieden een fantastische lunchbox voor u en al uw medewerkers! U hoeft alleen nog maar even de tafel te dekken en uw persoonlijke keuze te maken. Onze verse  en rijkelijk belegde broodjes maken mensen lunchgelukkig. Broodgewoon lekker lunchen! Dat is onze B®oodschap. U kunt al een personeelslunch-box bestellen vanaf 10 personen voor maar € 5,50 per persoon.

Fruitbox

Wie zegt er nou nee tegen een gezonde snack? Snoep gezond en neem een lekker stuk fruit als tussendoortje. Wij bieden voor u en uw medewerkers een heerlijke fruitbox vol met gevarieerde fruitsoorten als; appels, peren, bananen, mandarijnen en kiwi’s.

Broodgewoon lekker!

Brood van Bakkerij Vroeg, proef de liefde voor het vak. Deze bakkers weten nog wat ambachtelijk werken is. Met de zuiverste ingrediënten en technieken van aleer maken ze het bekroonde brood dat bekend is tot ver in het land. ‘Onze mensen leren het vak van echte leermeesters, net als bij een bakkersgilde, direct in de praktijk.’ Het pure product staat daarbij altijd voorop, herkenbaar, vers en van de beste kwaliteit.

We beleggen ons brood met verfijnde ingrediënten van duurzame lokale partijen. Hartig werkt al sinds jaar en dag samen met veel lokale versproducenten. Een groot deel van deze producten vindt u terug in de samenstellingen van onze lunchboxen. Onze lunchboxen bevatten onder andere producten van de volgende producenten:

  • Vroeg
  • De Ruurhoeve
  • Pas Rokerij
  • Den Eelder
  • Firma de Jong
  • Schulp

Bezorginformatie

Wij bezorgen gratis iedere werkdag tussen 08:00 – 14:00 uur vanaf minimaal €19,-  per adres in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Voor bestellingen die worden afgehaald rekenen wij geen minimaal bestelbedrag. Als u voor 16:00 uur bestelt, bezorgen wij de volgende dag. Ook voor lunch op maat bent u bij ons aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 088 – 209 00 90 of mail naar bestel@hartig.nl. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 – 16:00 uur.  

Annuleringsvoorwaarden:

  • Kosteloos annuleren kan tot 24 uur van te voren, we hanteren de levertijd aangegeven bij de bestelbevestiging.
  • Annuleert u binnen 24 uur voor de levertijd, dan belasten we 100% door.
  • Bestellingen die geplaatst worden binnen 24 uur voor levertijd, belasten we ook altijd 100% door.