Medewerker Hartig (parttime/fulltime)

Maak jij graag de lekkerste broodjes en hou je van gezelligheid? Dan wordt jij onze medewerker bij Hartig Amersfoort!  Voor ons lunch & take away concept Hartig Amersfoort, zijn wij per direct op zoek naar een medewerker die ons team komt versterken.

Direct solliciteren

De functie

We vragen jou flink de handen uit de mouwen te steken. Jouw werk bestaat uit het opstarten van de winkel, koffiezetten en broodjes maken. In de ochtend verzorgen we met name de catering voor tientallen bedrijven in Amersfoort en tijdens de lunch bezoeken gasten onze winkel. Na de lunch wordt alvast de mise en place voor de volgende dag klaargezet. We nemen je graag serieus en vinden het leuk als je meedenkt in de ontwikkeling van Hartig.nl. Het is handig als je rijbewijs B hebt aangezien we ook bezorgen. Je bent onderdeel van een team, je hebt dus veel leuke collega’s om je heen! Kijk ook eens op Hartig.nl voor een eerste indruk!

  • Ben je spontaan?
  • Vind je het belangrijk serieus genomen te worden?
  • Ben je een harde werker?
  • En wil je kunnen (door)groeien in je functie of binnen het bedrijf?

We komen dan graag met jou in contact! De functie is voor 4 of 5 dagen per week. We houden graag rekening met jouw voorkeuren. Vaststelling van de uren en werkdagen doen we in overleg. Werktijden zijn overdag voornamelijk van maandag t/m vrijdag. Het is wel fijn als je een ochtendmens bent!

Wat bieden wij?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Vaste uren.
  • Eén gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Best Western Plus Airport Hotel Rotterdam of Best Western Plus Berghotel Amersfoort;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

De sollicitatieprocedure

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende functie en wil je deel uitmaken van een leuk team? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie. Reageren kan door te mailen naar Maarten Geurtse, Directeur. Kijk voor meer informatie vooral ook even op Hartig.nl.

Voor meer informatie kun je bellen via het algemene nummer 033 467 3730 en vraag naar Maarten. Maar je mag ook altijd even binnenlopen!

Direct solliciteren

Voor meer informatie kun je bellen via het algemene nummer 033 467 3730 en vraag naar Maarten, directeur Eenhoorn Meeting Center Amersfoort. Maar je mag ook altijd even binnenlopen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.