Mijn naam is Bente Brugman en ik ben 26 jaar, geboren en getogen en woonachtig in Amersfoort, samen met mijn vriend. Ik werk met veel plezier als Broodmanager bij Hartig.nl!

Met een passie voor eten – en ook het bereiden ervan – wist ik al snel dat ik iets in de horeca wilde gaan doen! Op Leerhotel ’t Klooster heb ik de Horeca Ondernemer / Manager opleiding gedaan. Gedurende mijn opleiding en de periode erna heb ik gewerkt bij een buurtcafé. Hier stond ik zowel in de keuken als achter de bar! Na 8 jaar werd het voor mij tijd voor iets anders…

In december 2018 ben ik begonnen bij Hartig Amersfoort als Supervisor. Het leuke aan Hartig vind ik dat alles zelfgemaakt wordt en de afwisseling die het werk met zich meebrengt. Het werk is heel dynamisch: lunch en zoete lekkernijen maken, bestellingen bezorgen én in de winkel staan om gasten te ontvangen. Nu zijn we Hartig.nl en is het veel meer geworden dan alleen Hartig Amersfoort en bezorgen we in 6 steden in Nederland! Ik kan wel zeggen dat ik trots ben dat ik deel mag uitmaken van dit concept!

Eten is eigenlijk gewoon mijn hobby. Lekker op de bank met allemaal hapjes op tafel, een filmpje kijken of uit eten om weer een nieuw restaurant te ontdekken! Ook ben ik een ontzettend spelletjes mens! De hele dag met famillie of vrienden spelletjes doen, vind ik heerlijk! Muziek op de achtergrond, een drankje erbij en vergeet dan ook zeker de hapjes niet!

Wat ik nou de lekkerste lunch vind bij Hartig.nl? Het meergranenbrood met onze huisgemaakte eiersalade en een stukje brownie!