Ik ben Charèll Phijffers, 23 jaar en sinds kort werkzaam bij Hartig.nl als Brood Expert! Ik woon in het mooie Zwolle en ben gek op sporten en eten (het gaat allemaal om een goede balans, toch?). 

Momenteel ben ik ruim een jaar in het bezit van mijn Bachelor of Arts. Deze heb ik mogen behalen met mijn studie Leisure Management aan NHL Stenden Hogeschool. Voor deze studie heb ik stage gelopen bij Eenhoorn Meeting Center Amersfoort en via deze weg ben ik dan ook in contact gekomen met Hartig.nl.

Als Brood Expert is het mijn taak om ervoor te zorgen dat alle bestellingen goed worden verwerkt. De bestellingen kunnen binnenkomen via de webshop, mail of telefoon en moeten bij de juiste locatie en stad terechtkomen. Daarnaast moeten ze in ons systeem gezet worden en hierin worden afgehandeld.

Ik houd van regelen, orde en lijstjes maken dus het is een goede match! Ook sta ik klaar voor vragen over ons assortiment en de mogelijkheden. Schroom dus niet om contact op te nemen!

Mijn Hartig-favorieten? En goede cappuccino maakt mij erg gelukkig en het liefst zou ik elke dag een brownie eten, zó lekker!! Als het gaat om de broodjes, dan is de keuze wel heel moeilijk… Ik denk dat ik dan ga voor het meergranenbrood met een goede laag boter, rosbief en rucola. OF verse tonijnsalade!