Ik ben Maarten Geurtse, 35 jaar oud en woonachtig in Twello. Sinds 2017 ben ik Brooddirecteur van Hartig.nl! Sinds ik kon – of beter gezegd mocht – werken, werk ik in de horeca. De hotelschool was vervolgens voor mij een logische keuze. Het is dan ook elke dag weer een feest om deze kennis en ervaring in te zetten om Hartig.nl verder te ontwikkelen. Het is een concept dat klopt en bij mij past. We zeggen niet voor niets “Broodgewoon lekker”. Daar zit alles in! Het draait om gewoon lekker brood. Met dit brood maken wij een lekkere lunch of ontbijt voor iedereen in de buurt, in welke buurt dan ook! Daarmee maken we mensen lunchgelukkig. Elke dag weer, hoe leuk is dat!?

Mensen vragen wel eens wat ik het lekkerste brood vind. Dat is in mijn geval natuurlijk een gewetensvraag. We hebben natuurlijk alleen maar lekker brood! Maar goed, het maïsbrood van Vroeg is wel echt mijn favoriete brood; luchtig met een krokante korst. Eenvoudig beleg erop zoals een plak ham is voldoende, het brood heeft niet veel nodig het is al lekker van zichzelf. Of alleen een beetje roomboter, heerlijk!

Wil jij ook lunchgelukkig worden? Neem dan vooral contact op, ik laat je graag kennis maken met onze mooie producten!