Meet the Team: Nikki – Brood Collega

Mijn naam is Nikki de Bruin, ik ben 22 jaar en werkzaam als servicemedewerkster bij Hartig.nl in Amersfoort. Ik woon nog gezellig thuis in Soesterberg samen met mijn ouders en mijn tweelingbroer.

Sinds dat ik me kan herinneren ben ik bezig met eten. Mijn opa en oma waren vroeger kok en ik deed dan ook niets liever dan hen helpen.

Vanaf februari 2020 ben ik met veel plezier werkzaam bij Hartig.nl. Voordat ik bij Hartig terecht kwam, was ik werkzaam bij een Spaans tapas restaurant. Dit werk deed ik met plezier, maar ik was toch op zoek naar meer uitdaging.

Na het succesvol afronden van de Sportacademie ben ik dan ook op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Met mijn voorkeur voor 5 dagen in de week werken en liever niet in de avonduren ben ik bij Hartig.nl uitgekomen.
Dit bedrijf biedt mij de afwisseling en uitdaging waar ik naar op zoek was. De werkzaamheden verschillen van broodjes smeren tot aan bezorgen en van bestellingen voorbereiden tot aan verse koeken & brownies maken. Hierdoor is geen dag hetzelfde! En hoe leuk is het om mensen blij te maken met broodgewoon lekker eten?!