Hartig

'Broodgewoon lekker!'

Hartig.nl staat voor fresh coffee & best sandwiches met bijzonder brood als basis. “Lunch in a BOX” is de manier waarop wij de lunch bezorgen. Van lunchboxen (brood, salade of vega) per persoon voor uw vergaderlunch tot een rijk gevulde lunchtafelBOX inclusief fruitBOX als dagelijkse lunch met uw team.

Wij richten ons met name op bedrijven en bezorgen op dit moment onze ontbijt- en lunchboxen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Heeft u een lunchuitdaging? Neem contact met mij op, ik los het graag voor u op!

Maarten Geurtse, Brooddirecteur Hartig.nl

Maarten Brooddirecteur Hartig 1

Ons verhaal

Opgericht in 2010 door Maurits Tofohr en Michiel Heilijgers, toen directeur AHM Holding en nu ook aandeelhouder en financieel directeur van Regardz Hospitality Group. Nu 10 jaar later gaat Hartig landelijk. Gericht op de zakelijke markt, zowel voor vergaderlunches als voor personeelslunches van bedrijven.

Van lunchboxen per persoon tot een rijk gevulde lunch tafel voor het hele team. Hartig werkt al sinds jaar en dag samen met veel lokale vers producenten. Met het brood geleverd vanuit bakkerij Vroeg en beleg van verfijnde ingrediënten van duurzame lokale partijen.

Hiermee supporten wij onze partners en kunt u genieten van heerlijke ambachtelijke versproducten zonder de deur uit te hoeven!

Visie

Een heerlijk lunch begint met brood. Dat is onze broodlogica. Brood is de basis van een oer-Hollandse lunch. Brood maakt een broodje lekker of niet. Het beste brood van Nederland wordt dichtbij gebakken door een topbakker. De lekkerste broodjes maak je van het beste brood.

Missie

Wij maken van het beste brood uit de buurt, de beste broodjes voor de buurt. Onze verse, heerlijke en rijkelijk belegde broodjes maken mensen lunchgelukkig. Broodgewoon lekker is onze missie. Wij vertellen graag waarom onze broodjes zo lekker zijn. Onze broodgeheimen delen we met onze klanten. Onze producten zijn lokaal en onze leveranciers vertellen dat zelf aan u op onze website. Onze broodhelden.

Doel

Wij leveren de lekkerste en gezondste broodjes & salades in een broodBOX: een lunch- of snackbox voor de medewerkers van ieder bedrijf. Gemakkelijk online besteld, altijd op tijd gebracht. Een lunch die niet op zich laten wachten. Broodgewoon lekker IEDERE DAG weer.

Visie,
missie
& doel

Meer weten over Hartig?

Lees hier meer over onze kernwaarden en onze leveranciers.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en interessante acties door u aan te melden voor onze ‘broodbrief’ en volg ons op onze sociale kanalen.

Neem gerust contact met ons op

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 8:00 uur