Duurzaamheid & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid en transparantie speelt een belangrijke rol in alles wat wij ondernemen. Wij houden ons elke dag bezig met onderstaande thema’s.

Green key certificaat

Green Key

Op een duurzame wijze maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om op een zorgvuldige manier om te gaan met de wereld waarin we leven. Om te laten zien dat wij voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, hebben wij een verklaring opgesteld met onze getroffen maatregelen.

Social enterprise logo

Mens & Maatschappij

We willen groei en ontwikkeling stimuleren bij mensen waar onze business mee in aanraking komt. Waar het kan nemen wij mensen aan komende uit een UWV-traject om ook hen een veilige en vertrouwde werkplek te bieden. Daarnaast besteden wij werk uit aan mensen met een arbeidshandicap. Zo hebben wij bijvoorbeeld recentelijk 500 stoelen laten herstofferen door medewerkers van een Social Enterprise (ofwel een sociale onderneming).

Kinderfonds logo

Ronald McDonald 

Sinds 2013 is Eenhoorn Meeting Center Amersfoort trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds en zetten medewerkers zich actief in om acties te organiseren met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zo zijn er o.a. bij onze receptie gehaakte producten te koop welke onze collega’s Franciëne & Wendy belangeloos maken ten behoeve van het Kinderfonds.

Ons verhaal

Opgericht in 2010 door Maurits Tofohr en Michiel Heilijgers, toen directeur AHM Holding en nu ook aandeelhouder en financieel directeur van The Onemeeting Company. Nu 10 jaar later gaat Hartig landelijk. Gericht op de zakelijke markt, zowel voor vergader- als personeelslunches van bedrijven.

Van lunchboxen per persoon tot een rijk gevulde lunch tafel voor het hele team. Hartig werkt al sinds jaar en dag samen met veel lokale vers producenten. Met het brood geleverd vanuit bakkerij Vroeg en beleg van verfijnde ingrediënten van duurzame lokale partijen.

Hiermee supporten wij onze partners en kan jij genieten van heerlijke ambachtelijke versproducten zonder de deur uit te hoeven!

Visie

Een heerlijk lunch begint met brood. Dat is onze broodlogica. Brood is de basis van een oer-Hollandse lunch. Brood maakt een broodje lekker of niet. Het beste brood van Nederland wordt dichtbij gebakken door een topbakker. De lekkerste broodjes maak je van het beste brood.

Missie

Onze verse, heerlijke en rijkelijk belegde broodjes maken mensen lunchgelukkig. Broodgewoon lekker is onze missie. Wij vertellen graag waarom onze broodjes zo lekker zijn. Onze broodgeheimen delen we met onze klanten. Onze producten zijn van lokale leveranciers. Onze broodhelden.

Doel

Wij leveren de lekkerste en gezondste broodjes & salades in een broodBOX: een lunch- of snackbox voor de medewerkers van ieder bedrijf. Gemakkelijk online besteld, altijd op tijd gebracht. Een lunch die niet op zich laten wachten. Broodgewoon lekker IEDERE DAG weer.

Wat mogen wij voor je maken?

Wat mogen wij voor je maken?

Bente Brugman - Broodmanager bij Hartig.nl
Wij zijn je graag van dienst!
Bestel direct
Bel 088 – 209 00 90
Bedankt! Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen.
Het is niet gelukt om je bericht te verzenden. Probeer het later nog eens.

Bekijk ook

Hartig