Bedrijfsleider Hartig Amersfoort

Heb je altijd je “eigen” broodjeswinkel willen leiden?  En maakt niets jou gelukkiger dan je gasten te voorzien van de allerlekkerste broodjes en koffie?

  • Ben je spontaan?
  • Ben je een harde werker?
  • Kun je goed prioriteiten stellen?
  • En wil je kunnen (door)groeien in je functie of binnen het bedrijf?

Dan zijn wij opzoek naar jou om het team van Hartig.nl te komen aansturen! Voor ons lunch & take away concept Hartig Amersfoort (gevestigd binnen Eenhoorn Meeting Center Amersfoort), zijn wij per direct op zoek naar een bedrijfsleider, die ook een bijdrage kan leveren aan het doorontwikkelen van het concept.

Jouw functie

Als bedrijfsleider van Hartig verwachten we dat je goed bent in het organiseren je van werk. Je begeleidt je collega’s in hun werkzaamheden en je behoudt het overzicht in de drukke momenten.

We vragen jou flink de handen uit de mouwen te steken. Je staat rechtstreeks in contact met je gasten die bij ons binnenlopen maar je neemt ook telefonische of digitale bestellingen aan. Jouw werk bestaat uit het opstarten van de winkel, koffiezetten en broodjes maken. In de ochtend verzorgen we met name de catering voor tientallen bedrijven en tijdens de lunch bezoeken gasten onze winkel. Na de lunch wordt alvast de mise en place voor de volgende dag klaargezet en verzorg je diverse administratieve taken, waaronder de bestellingen. Als bedrijfsleider denk je mee in de doorontwikkeling van Hartig.nl. Het is handig als je rijbewijs B hebt aangezien we ook bezorgen. Je bent onderdeel van een team, je hebt dus veel leuke collega’s om je heen!

De functie is voor 38 uur per week. Werktijden zijn overdag van maandag t/m vrijdag. Het is fijn als je een ochtendmens bent!

Wat bieden wij?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Een uitstekend inwerkprogramma;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent.

Geïnteresseerd?

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende functie en wil je deel uitmaken van een leuk team? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie waarin je ons overtuigt van je talent en motivatie. Reageren kan door te mailen naar Maarten Geurtse, Directeur. Kijk voor meer informatie vooral ook even op Hartig.nl.

Voor meer informatie kun je bellen via het algemene nummer 033 467 3730 en vraag naar Maarten. Maar je mag ook altijd even binnenlopen!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!