Horeca medewerker Hartig.nl

Maak jij graag de lekkerste broodjes en hou je van gezelligheid? Dan wordt jij onze medewerker bij Hartig Amersfoort. Voor ons lunch & take away concept Hartig Amersfoort, zijn wij per direct op zoek naar een medewerker die ons team komt versterken.

Wie zijn wij?

Hartig.nl is een online lunch cateraar waar brood onze basis is. Ons concept, ‘’Lunch in a box’’, wordt bezorgd aan bedrijven in Amersfoort, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam & Zwolle. Ons assortiment bestaat o.a. uit verschillende lunchboxen, vergaderlunches of personeelslunches. Hierin werken wij met lokale producten van goede kwaliteit! Lekkere broodjes dus! Hartig.nl is onderdeel van THE ONEMEETING COMPANY.

Jouw functie

We vragen jou flink de handen uit de mouwen te steken. Jouw werk bestaat uit het opstarten van de winkel, koffiezetten en broodjes maken. In de ochtend verzorgen we met name de catering voor tientallen bedrijven in Amersfoort en tijdens de lunch bezoeken gasten onze winkel. Na de lunch wordt alvast de mise en place voor de volgende dag klaargezet. We nemen je graag serieus en vinden het leuk als je meedenkt in de ontwikkeling van Hartig.nl. Het is handig als je rijbewijs B hebt aangezien we ook bezorgen. Je bent onderdeel van een team, je hebt dus veel leuke collega’s om je heen! Kijk ook eens op Hartig.nl voor een eerste indruk!

  • Ben je spontaan?
  • Vind je het belangrijk serieus genomen te worden?
  • Ben je een harde werker?
  • Wil je kunnen (door)groeien in je functie of binnen het bedrijf?

We komen dan graag me jou in contact! De functie is voor 4 of 5 dagen per week. We houden graag rekening met jou voorkeur. Vaststelling van de uren en werkdagen doen we in overleg. Werktijden zijn overdag voornamelijk van maandag t/m vrijdag. Het is wel fijn als je een ochtendmens bent!

Wat bieden wij?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Uitstekend inwerkprogramma;
  • Vaste uren, 30-38 uur per week (in overleg);
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals het jaarlijkse zomer- en nieuwjaarsevent.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt over deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van je motivatie om bij Hartig.nl te komen werken. Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand sollicitatieformulier naar Patrick van der Horst, Operationeel Manager Eenhoorn Meeting Center Amersfoort.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 088 209 00 90. Of kom gewoon even binnenlopen bij de Hartig, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren!