Zakelijke lunch: Bestellen op rekening!

Zakelijke lunch: bestellen op rekening!

Bij Hartig.nl maken we de zakelijke lunch bestellen nog gemakkelijker en sneller. Met je eigen zakelijke Hartig-account bestel je jouw lunches eenvoudig. En de factuur betaal je gemakkelijk achteraf!

Met je zakelijke account heb je altijd inzicht in je bestellingen en je facturen. Zo weet je altijd precies hoe het zit met je bestellingen en betalingen. Handig, toch? Extra handig: je kunt vooruit plannen en bestellen – dus de lunch voor jouw vergadering over drie weken is zo snel en slim geregeld!

Maak een account aan
Contact opnemen

Catering op locatie

Hartig.nl regelt het voor je. Wij komen bij je langs om jouw lunch en catering te verzorgen. Tot in de puntjes, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Heb je een meeting locatie zonder keuken? Een trainingsbureau met zalen, maar zonder eetfaciliteiten? Hartig.nl zorgt voor jou, je collega’s en gasten. Wij verzorgen lekkere lunches en complete catering, alles volledig naar behoefte en op maat.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Heb je specifieke wensen? Laat het weten, we gaan graag met je om tafel om het te bespreken.

Meer informatie over catering op locatie

Inhouse catering: maatwerk en smaakwerk

Wil je elke dag geluk en gemak van Hartig.nl? Dan is Bakery Café dé oplossing! Een unieke inhouse catering, smaakvolle service bij jou in het bedrijf. Je eigen gastvrije barista die de mooiste koffie’s maakt en heerlijke broodjes verzorgt. Voor jou, je collega’s én je gasten.

Bakery Café is de ontmoetingsplek in jouw bedrijf of kantoorgebouw. De plek waar jij, collega’s en gasten bijzonder gastvrij ontvangen wordt. Waar je lekker kunt werken met een goede kop koffie, en waar je ’s middags een broodje of lekkere salade haalt.

Vanuit het Bakery Café verzorgen wij natuurlijk ook alle catering voor vergaderingen en bijeenkomsten. Iets lekkers bij de koffie of een broodgewone lunch tijdens de vergadering. Met je eigen inhouse Bakery Café hoef jij je nergens meer zorgen over te maken. Wij verzorgen alles – tot in de puntjes, bolletjes en heerlijkste broden.

Meer informatie over Bakery Café

Contract afspraken

Bij Hartig draait alles om smaak- én maatwerk. Wij bespreken graag jouw lunchwensen en zakelijke vragen en behoeften. Het bestelproces, de administratie, facturatie; we regelen het zoals jij dat handig vindt.

Meer informatie over contract afspraken
Meer weten over onze zakelijke mogelijkheden op maat?
Directeur Hartig.nl

Maarten Geurtse – Directeur Hartig.nl

Wij zijn je graag van dienst!

Ik ontvang graag meer informatie over:

Bedankt! Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen.
Het is niet gelukt om je bericht te verzenden. Probeer het later nog eens.