Vergaderlunch bestellen: Zelf samenstellen!

Met een vergaderlunch van Hartig.nl op de agenda én op tafel is jouw meeting bij voorbaat geslaagd. Ambachtelijke rijk belegde broodjes, salades en sappen, zuivel, granola, fruit en zoete lekkernijen. Verras en verwen je collega’s of gasten met een lekkere lunch.

De vergaderlunch bestellen kan voor 4 tot 20 personen. Je kunt hem helemaal zelf samenstellen – of laat je door ons verrassen! Bestellen gaat snel en makkelijk. Natuurlijk bezorgen wij op het door jouw gekozen tijdstip. Zo heb je een onbezorgde én smakelijke bijeenkomst of vergadering! Voor meer dan 20 personen bestellen? Bel 088 – 209 00 90 of mail naar bestel@hartig.nl ons en dan bespreken we de mogelijkheden met je!

Vergaderlunch bestellen

Gezonde en lekkere eetmomenten

Hartig.nl is de plek waar zakelijk Nederland zijn lunch, ontbijt en catering besteld. Wij geloven dat bedrijven beter presteren als ze goed voor hun mensen zorgen. Gezonde mensen zorgen voor gezonde bedrijven. Wij dragen daar graag aan bij. Dat is onze missie!

Dat doen we door gezonde lunches te bezorgen. Van gevarieerde lunchboxen per persoon tot een compleet verzorgde meetinglunch. Met luxe belegde broodjes, frisse salades en gezonde sapjes! Duurzaamheid, variatie en herkomst van onze producten vinden wij daarin belangrijk.

Wat mogen wij voor je maken?

Wat mogen wij voor je maken?

Bente Brugman - Broodmanager bij Hartig.nl
Wij zijn je graag van dienst!
Bestel direct
Bel 088 – 209 00 90
Bedankt! Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen.
Het is niet gelukt om je bericht te verzenden. Probeer het later nog eens.

Bekijk ook

Hartig