Veelgestelde vragen / FAQ

Algemeen

Hartig.nl is een online lunch cateraar die luxe belegde broodjes levert, voornamelijk aan bedrijven. We bieden een breed scala aan heerlijke lunchopties.
Hartig.nl biedt lunchcatering aan in Amersfoort, Arnhem, Zwolle, Utrecht en Rotterdam. Buiten ons bezorggebied? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Wij bieden voornamelijk luxe belegde broodjes aan. Ons menu bestaat uit diverse smakelijke combinaties van verse ingrediënten, vleeswaren, kaas, groentes en vegetarische opties.
Ons bezorggebied omvat Amersfoort, Arnhem, Zwolle, Utrecht en Rotterdam. We streven ernaar om onze lunchbestellingen op tijd te bezorgen in deze regio’s. Buiten ons bezorggebied? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Je kunt contact met ons opnemen via onze website, waar je een contactformulier vindt. Daarnaast kun je ons telefonisch bereiken op 088 209 0090 of een e-mail sturen naar info@hartig.nl. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met je bestelling.

Bestellingen

De deadline voor het plaatsen van een bestelling voor de volgende werkdag is uiterlijk 16:00 uur. Zorg ervoor dat je je bestelling op tijd plaatst, zodat wij de lunch voor je kunnen bereiden en bezorgen.
Nee, je hoeft geen account aan te maken om een bestelling te plaatsen. Je kunt een bestelling plaatsen als gast, maar het aanmaken van een account biedt voordelen zoals het gemakkelijk beheren van je bestellingen en de mogelijkheid om op rekening te betalen.
Het is mogelijk om je bestelling aan te passen of te annuleren nadat je deze hebt geplaatst, maar dit moet voor de deadline van 16:00 uur op de dag van bestelling gebeuren. Bestelling aanpassen of annuleren kan d.m.v. ons te bellen of mailen.
Ja, wij accepteren graag speciale dieetwensen en allergieën. Geef je dieetwensen en allergieën duidelijk aan, in de opmerkingen, bij het plaatsen van je bestelling, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en geschikte alternatieven kunnen bieden.

Betalingen

Wij accepteren betalingen via iDEAL, creditcard (Visa, Mastercard) en Klarna. Op rekening betalen is ook mogelijk, hiervoor moet je eerst een account aanmaken.
Ja, het is mogelijk om op rekening te bestellen voor bedrijven.
Ja, je ontvangt een factuur voor je bestelling. Deze wordt per e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Mocht je specifieke informatie op de factuur nodig hebben, laat het ons dan weten bij het plaatsen van je bestelling.

Bezorging

We streven ernaar om je bestelling vóór de lunchtijd op de gewenste bezorglocatie te bezorgen. De exacte bezorgtijd kan variëren, maar je kunt ervan uitgaan dat de lunch op tijd klaarstaat.
Op dit moment bezorgen wij alleen op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag. We bezorgen niet in het weekend.

De standaard bezorgkosten zijn € 2,50 of € 5,- voor leveringen binnen ons bezorggebied. Wil je bestellen buiten ons bezorggebied? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

In de meeste gevallen bezorgen wij de bestelling bij de receptie of een andere centrale locatie op het opgegeven adres. Mocht je specifieke bezorginstructies hebben, geef dit dan aan bij het plaatsen van je bestelling.
Als je niet op kantoor bent op het moment van bezorging, zullen wij proberen contact met je op te nemen om een alternatieve bezorgoptie te bespreken. Dit kan bijvoorbeeld het afleveren bij een collega zijn of het achterlaten van de bestelling op een veilige locatie, indien mogelijk.

Menu en opties

Ja, wij bieden vegetarische en veganistische opties aan. Ons menu bevat diverse vegetarische en veganistische belegde broodjes.
Ja, je kunt specifieke ingrediënten uitsluiten bij het plaatsen van je bestelling. Geef duidelijk aan welke ingrediënten je wilt vermijden, zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij het samenstellen van je broodjes.
Ja, wij doen ons best om rekening te houden met dieetwensen en allergieën. Vermeld je specifieke dieetwensen of allergieën bij het plaatsen van je bestelling, zodat wij hiermee rekening kunnen houden bij de bereiding van de broodjes.
Ja, wij bieden opties voor speciale gelegenheden, zoals vergaderingen, evenementen of grotere bestellingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte lunchervaring te creëren.
Op dit moment bieden wij voornamelijk luxe belegde broodjes aan. Extra items zoals drankjes en snacks zijn mogelijk beschikbaar als aanvullende opties. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en aanvullende items toe te voegen aan je bestelling.