Over ons

Hartig.nl staat voor fresh coffee & best sandwiches met bijzonder brood als basis. ‘Lunch in a Box’ is de manier waarop wij de lunch bezorgen. Van lunchboxen per persoon voor jouw vergaderlunch tot een rijk gevulde tafel met onze personeelslunch voor jouw hele team.

Wij richten ons met name op bedrijven en bezorgen op dit moment onze ontbijt- en lunchboxen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Utrecht en Zwolle.

Heb jij een lunch uitdaging? Neem contact met mij op, ik los het graag voor je op!

Maarten Geurtse, Brooddirecteur Hartig.nl

Ons verhaal

Opgericht in 2010 door Maurits Tofohr en Michiel Heilijgers, toen directeur AHM Holding en nu ook aandeelhouder en financieel directeur van The Onemeeting Company. Nu 10 jaar later gaat Hartig landelijk. Gericht op de zakelijke markt, zowel voor vergader- als personeelslunches van bedrijven.

Van lunchboxen per persoon tot een rijk gevulde lunch tafel voor het hele team. Hartig werkt al sinds jaar en dag samen met veel lokale vers producenten. Met het brood geleverd vanuit bakkerij Vroeg en beleg van verfijnde ingrediënten van duurzame lokale partijen.

Hiermee supporten wij onze partners en kan jij genieten van heerlijke ambachtelijke versproducten zonder de deur uit te hoeven!

Visie

Een heerlijk lunch begint met brood. Dat is onze broodlogica. Brood is de basis van een oer-Hollandse lunch. Brood maakt een broodje lekker of niet. Het beste brood van Nederland wordt dichtbij gebakken door een topbakker. De lekkerste broodjes maak je van het beste brood.

Missie

Onze verse, heerlijke en rijkelijk belegde broodjes maken mensen lunchgelukkig. ‘Broodgewoon Lekker’ is onze missie. Wij vertellen graag waarom onze broodjes zo lekker zijn. Onze broodgeheimen delen we met onze klanten. Onze producten zijn van lokale leveranciers. Onze broodhelden.

Doel

Wij leveren de lekkerste en gezondste broodjes & salades in een box: een lunch- of snackbox voor de medewerkers van ieder bedrijf. Gemakkelijk online besteld, altijd op tijd gebracht. Een lunch die niet op zich laten wachten. ‘Broodgewoon Lekker’, iedere dag weer.

Vacatures

Maak jij graag de lekkerste broodjes en hou je van gezelligheid? Dan wordt jij onze medewerker bij Hartig Amersfoort.  Voor ons lunch & take away concept Hartig Amersfoort, zijn wij per direct op zoek naar een medewerker die ons team komt versterken.

We vragen jou flink de handen uit de mouwen te steken. Jouw werk bestaat uit het opstarten van de winkel, koffiezetten en broodjes maken. In de ochtend verzorgen we met name de catering voor tientallen bedrijven in Amersfoort en tijdens de lunch bezoeken gasten onze winkel. Na de lunch wordt alvast de mise en place voor de volgende dag klaargezet.

Meer weten?

Bekijk vacature
Wat mogen wij voor je maken?

Wat mogen wij voor je maken?

Bente Brugman - Broodmanager bij Hartig.nl
Wij zijn je graag van dienst!
Bestel direct
Bel 088 – 209 00 90
Bedankt! Wij hebben je bericht in goede orde ontvangen.
Het is niet gelukt om je bericht te verzenden. Probeer het later nog eens.

Bekijk ook

Hartig