Over Hartig.nl

Hartig.nl staat voor fresh coffee & best sandwiches met bijzonder brood als basis. ‘Lunch in a Box’ is de manier waarop wij de lunch bezorgen. Van lunchboxen per persoon voor jouw vergaderlunch tot een rijk gevulde tafel met onze personeelslunch voor jouw hele team.

Heb jij een lunch uitdaging? Laat het ons weten, wij lossen het graag voor je op!

Het verhaal van Hartig.nl

Opgericht in 2010 door Maurits Tofohr en Michiel Heilijgers, toen directeur AHM Holding en nu ook aandeelhouder en financieel directeur van The Onemeeting Company. Nu 10 jaar later gaat Hartig landelijk. Gericht op de zakelijke markt, zowel voor vergader- als personeelslunches van bedrijven.

Van lunchboxen per persoon tot een rijk gevulde lunch tafel voor het hele team. Hartig werkt al sinds jaar en dag samen met veel lokale vers producenten. Met het brood geleverd vanuit bakkerij Vroeg en beleg van verfijnde ingrediënten van duurzame lokale partijen.

Hiermee supporten wij onze partners en kan jij genieten van heerlijke ambachtelijke versproducten zonder de deur uit te hoeven!

Een heerlijk lunch begint met brood. Dat is onze broodlogica. Brood is de basis van een oer-Hollandse lunch. Brood maakt een broodje lekker of niet. Het beste brood van Nederland wordt dichtbij gebakken door een topbakker. De lekkerste broodjes maak je van het beste brood.
Onze verse, heerlijke en rijkelijk belegde broodjes maken mensen lunchgelukkig. ‘Broodgewoon Lekker’ is onze missie. Wij vertellen graag waarom onze broodjes zo lekker zijn. Onze broodgeheimen delen we met onze klanten. Onze producten zijn van lokale leveranciers. Onze broodhelden.
Wij leveren de lekkerste en gezondste broodjes & salades in een box: een lunch- of snackbox voor de medewerkers van ieder bedrijf. Gemakkelijk online besteld, altijd op tijd gebracht. Een lunch die niet op zich laten wachten. ‘Broodgewoon Lekker’, iedere dag weer.

Vacatures

Kom jij Hartig.nl als online lunch cateraar versterken? Bij ons is brood de basis. Het concept ‘lunch in a box’, bezorgen wij aan bedrijven in Amersfoort, Arnhem, Amsterdam, Utrecht & Zwolle. Ons assortiment bestaat o.a. uit verschillende lunchboxen en vergader- of personeelslunches. Wat wij o.a. aan jou bieden:

  • Een uitdagende en brede baan of stage

  • Een heerlijke werkcultuur, gekenmerkt door een informele en collegiale werksfeer
  • Een gratis overnachting per jaar voor jezelf, alsmede de mogelijkheid tot kortingsvouchers voor je familie en/of vrienden, geldig in Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort

Hartig.nl is onderdeel van The Onemeeting Company. Ben je enthousiast geraakt over Hartig.nl, maar heb je nog vragen? Voor meer vragen kan je altijd contact opnemen. Of kom gewoon een keer langs bij onze fysieke locatie (gelegen in de Eenhoorn, tegenover Centraal Station Amersfoort), onze deur staat altijd open!

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.